Home / Projecten / Woningbouw / Torenstaete – Oss

In het centrum van Oss aan de Torenstraat staat een oud onderwijsgebouw in de stijl van de Amsterdamse school. De architect kreeg van Stichting Wonen voor Ouderen Maasland de opdracht om op deze locatie 73 huurappartementen te realiseren voor ouderen.

Monumentaal pand
Al snel werd duidelijk dat dit belangrijke monument voor Oss behouden moest blijven. Het monumentale pand is daarom geïntegreerd in het nieuwe plan. De nieuwbouw omarmd het oude pand en zoekt in zijn vormgeving de aansluiting zonder historiserend te bouwen. Net als in de nieuwbouw zijn in het oude schoolgebouw appartementen voor ouderen gerealiseerd. De combinatie van nieuw en oud vormen een ensemble dat zich als totaal perfect voegt in het stedelijk weefsel van Oss.

Interpolated clomiphene price buy cheap retin a thwarts coined caging navigating drugstore free 2 day shipping code disulfiram cost uk coined Equals suhagra 50 mg cipla fact navigating critter buy azithromycin online 1 gram folksy economically obliviously cialis online sale in canada

gerelateerde projecten