Home / Projecten / Ontwikkeling / De Hoef 2 – Heesch

In een landelijke omgeving aan de zuidoostkant van Heesch ligt de nieuwbouwwijk ‘De Hoef 2’. In drie bouwfasen worden hier circa 500 woningen gerealiseerd.

Belangrijke speerpunten uit het Bernhezer volkshuisvestingsbeleid, zoals duurzaamheid, sociale cohesie en veiligheid, hebben bij de ontwikkeling van deze wijk met haar dorpse karakter alle aandacht gekregen. Muller Bouw maakt samen met een andere bouwer onderdeel uit van Ontwikkelingsmaatschappij de Hoef 2 die de ontwikkeling, verkoop en realisatie van de woningen voor haar rekening neemt.

Tegenstellingen! Schitterend
Traditioneel én eigentijds. Een bijzondere samensmelting van twee sferen die een stedenbouwkundige eenheid vormen. Aan de noordzijde aansluitend op de Hoef 1. Ten oosten en zuiden de verbintenis met natuurgebied de Hooge Vorssel, onderdeel van de Maashorst. Dat maakt de Hoef 2 tot een schitterende locatie. Rekening houdend met de landschapsinrichting van oudsher en de oorspronkelijke bouwstijlen is deze nieuwe woonwijk een toonbeeld van eigentijds wonen in de sfeer van vroeger.

Derde fase
De derde fase is in uitvoering en momenteel zijn 12 tweekappers en 17 rijwoningen in aanbouw. Deze woningen zijn allemaal verkocht. In oktober 2018 komen de laatste 8 tweekappers aan de bosrand in de verkoop.

Meer informatie: www.dehoef2.nl

gerelateerde projecten