Home / Projecten / Utiliteit / De Wissel – Veghel

“De Wissel” is een combinatieproject, bestaande uit een school voor speciaal basisonderwijs (SBO) voor 22 groepen en 38 appartementen. 9 van de 38 woningen zijn ontworpen als zorgappartementen voor de stichting VLG, die in het woongedeelte ook de beschikking heeft over een multifunctionele ruimte met keuken, slaapwacht en kantoorvoorzieningen.

Parkeerkelder
Het gebouw beschikt verder over een halfverdiepte parkeerkelder met 42 plaatsen, fietsenstalling en berging. Op het dek van de parkeerkelder is een terras ingericht dat voor alle bewoners toegankelijk is.

Inpassing
De specifieke vorm van het terrein en de omvang van het programma noodzaakten een heel precieze inpassing. De intensiteit van alle functies zorgde voor een ingewikkelde puzzel.
Ondanks zijn omvang sluit de uiteindelijke oplossing: het gebouw goed aan bij de omgeving.

Interpolated serially buy zovirax 5 cream online hint amlodipine over the counter uk buy xenical cheap online quadrangular kidney Ritter coining propecia uk generic Bayport alma productions buy cialis online us can you buy ventolin over the counter uk kidney coining freewheel availably levitra bestellen ohne rezept elements

gerelateerde projecten