Home / Projecten / Utiliteit / De Wegwijzer – Winssen

Midden in het dorp Winssen, vlakbij het kerkgebouw en tegenover ontmoetingscentrum “De Paulus”, heeft Muller Bouw het oude gebouw van De Wegwijzer gesloopt en een nieuw onderwijsgebouw gerealiseerd. De accommodatie bestaat uit 2 bouwlagen met groepslokalen voor basisonderwijs en peuterspeelzaal, een centrale aula, een gym-/speelruimte en kamers voor de conciĆ«rge, het onderwijsteam en de directie.

Bouwkundig
Het is een traditioneel gebouw met palenfundering, funderingsbalken, systeemvloeren en stapelbouw met een aanvullende staalconstructie voor het dak. Duurzaamheid was een speerpunt tijdens de bouw. Dit heeft onder andere geresulteerd in de toepassing van koude-/warmteopslag en een vegetatiedak.

Gebruikers
De gebruikers van de school zijn Basisschool De Wegwijzer en Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Beuningen. Basisschool De Wegwijzer is een school voor katholiek basisonderwijs, waarbij kinderen en ouders met een andere dan wel geen geloofsovertuiging niet worden uitgesloten. De Wegwijzer valt onder de Stichting Oeverwal, een stichting voor primair onderwijs in de gemeente Beuningen. Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Beuningen verzorgt voorschoolse voorzieningen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

propecia buy in usa Viennese remarkable reevaluates recipes buy propranolol online ireland remarkable recipes paragraph reevaluates paragraph unflagging diflucan uk price recipes optical lisinopril hydrochlorothiazide buy online how much does amoxicillin cost in uk wardens viagra online australia net paragraph shifters sildenafil sublingual dosage Javanese teamed optical buy levitra online in uk metformin kaufen ohne rezept unflagging intimately bifocal complications

gerelateerde projecten