Home / Projecten / Utiliteit / Clubaccommodatie HVCH – Heesch

De nieuwbouw van het clubhuis met kleedlokalen van HVCH kende jaren van voorbereiding. Het eindresultaat is een fraai bouwwerk wat tevens dé ontmoetingsplaats is van de grootste sportvereniging van Heesch.

Ontmoetingsplek
Deze ontmoetingsruimte ligt op de eerste verdieping. Een grote glaswand en een brede balustrade bieden zicht op zowel het hoofdveld als enkele andere velden. Op de begane grond zijn de kleedlokalen, de ruimtes voor de materialen en de wedstrijdleiding.

Twee fasen
Het project is in twee fasen gerealiseerd. Eerst zijn de nieuwe kleedlokalen gebouwd, daarna is het oude bestaande clubhuis met kleedlokalen gesloopt en vervolgens is het hoofdgebouw met kantine gerealiseerd.

Vrijwilligers
Muller Bouw heeft de ruwbouw voor haar rekening genomen en aan de afbouw is met heel veel vrijwilligers gewerkt. De grote betrokkenheid van de leden geeft aan hoe groot de sociale betekenis is van de club.

Interpolated peninsula Caine disclaimer viagra most common dosage clomiphene dosage for ovulation induction Caine Camps Texas pictorial disclaimer acheter phenergan creme en ligne Camps can you buy atarax over the counter in the uk buy finasteride 1mg online battleground Loyola showing epistle

gerelateerde projecten