Home / Projecten / Woningbouw / De Piekenhoef fase 4 – Berghem

De Piekenhoef is een ruim opgezette wijk in een groene woonomgeving. Het is er prettig wonen, want vanuit de royale tweekappers en de mooi hoek- en tussenwoningen loop je zo natuurgebied Herperduin in, aan de rand van De Maashorst. Om actief te wandelen of te fietsen of om gewoon een frisse neus te halen. Maar ook de stad is vlakbij. Met de fiets sta je binnen een kwartier in de gezellige drukte van het Osse centrum.

De wijk is een thuis voor bewoners van alle leeftijden. Je vindt er gemakkelijk je plek. Voor voorzieningen zoals een school, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en fitnesscentrum hoef je de Piekenhoef niet uit.

De woningen
In fase 4 heeft Muller bouw 47 woningen gerealiseerd, 26 hoek- en tussenwoningen aan de Paardenbloem en 13 hoek- en tussenwoningen en 8 ruime tweekappers aan de Zonnebloem.

De woningen aan de Paardenbloem bestaan twee blokken van 8 woningen en één blok van 10 woningen. De woningen zijn strak van vormgeving met per blok een ander kleuraccent.

Bij de woningen aan de Zonnebloem zorgt het fraaie oranjerode metselwerk voor een mooi contrast in combinatie met het antracietgrijze dak en de lichte, karakteristieke robuuste omlijsting va de erker in de voorgevel. De woningen hebben royale raampartijen waardoor de lichtinval optimaal is.

gerelateerde projecten