Home / Projecten / Woningbouw / ’t Reut – Berghem

Charmant tuindorp
’t Reut is een groene, relatief kleine wijk met een gevarieerde mix aan stijlvolle woningen. ‘t Reut laat zich het best typeren als charmant. Veel openbaar groen, beklinkerde straten, karakteristieke architectuur met traditionele details zoals pannen daken creëren die charmante tuindorpsfeer.

’t Reut ligt gunstig, dichtbij het dorpshart van Berghem: een vitale kern van Oss met een bruisende gemeenschap en een uitstekend voorzieningenniveau. Bovendien grenst ’t Reut direct aan Oss. Ook de afstand tot het stadscentrum van Oss is daardoor klein.

De ideale ligging, de charmante sfeer en de gevarieerde mix aan woningen maken ’t Reut tot een aantrekkelijke wijk voor een breed publiek, van alle leeftijden en gezinssamenstellingen.

De Ligging
’t Reut ligt gunstig: tegen het dorpshart van Berghem en vlakbij de stedelijke voorzieningen van Oss.

 

De woningen
Muller Bouw heeft in ’t Reut 8 patiobungalows, 12 tweekappers en 8 rijwoningen ontwikkeld en gebouwd. De patiowoningen hebben een strakke en eigentijdse architectuur. De tweekappers en rijwoningen hebben een architectuur die passen bij de tuindorpsfeer. De woningen hebben rode dakpannen en een manzardekap. De tweekappers zijn asymmetrisch; de linker-en rechterwoningen zijn niet exact hetzelfde.

gerelateerde projecten