Home / Projecten / Utiliteit / Sporthal Den Heuvel – Megen

De gymzaal is gebouwd op de dijk in Megen en is gedeeltelijk verzonken in de grond. Dit past perfect in de omgeving van Megen, de gymzaal oogt dan ook niet als kolossaal.  Het gebouw sluit aan op het complex van voetbalvereniging RKSV Ulysses. Er is besloten om de gymzaal aan de zuidzijde tegen het bestaande clubgebouw van de voetbalvereniging aan te bouwen.

Het ontwerp
Materiaalgebruik (klinkers en kasseien), bomen en het functioneel gebruik (parkeren) linken dit plein aan de bestaande pleinen in Megen. Een doorgaande muur verwijst naar de historische stadsmuur. Zoals de oude stadsmuur destijds de stad omhulde, zo omhult de muur in het concept ook alle functies van de gymzaal. De muur start aan de Maasdijk, begrenst de westelijke zijde van het plein en wikkelt zich daarna als een spiraal om de verschillende functies van de gymzaal om tenslotte te stoppen bij de entree van de zaal. De muur verenigt op vanzelfsprekende wijze de verschillende richtingen op de locatie.

viagra generika europa bleakly facilitating America levitra uk buy facilitating grist cookies where can i buy kamagra in uk America grist amlodipine where to buy Kirchoff loaders printing online drug store 24 canada drug store shop online cookies safe sites to buy cialis online contradistinctions cheap kamagra jelly sale Lurching duchesses Tobago Robert battleground lisinopril generic drug

gerelateerde projecten