Home / updates / Start verkoop Harten State

Op zondag 15 september gaan de 11 nieuw te realiseren appartementen op de hoek Utrechtseweg/Mariaweg in verkoop: Harten State. Loop op 15 november tussen 11.00 en 12.30 uur binnen in de bovenzaal van Restaurant Klein Hartenstein, Utrechtseweg 226 in Oosterbeek. Daar wordt het plan gepresenteerd en kun je al je vragen stellen. Koopsommen zijn vanaf € 467.500,– v.o.n.

Veel keuze
Er is keuze uit verschillende typen aantrekkelijke en comfortabele appartementen. Bovendien voldoet het gebouw aan de actuele nieuwbouweisen en is het gelegen aan de rand van het centrum van Oosterbeek. De zonnepanelen op het dak maakt het gebouw ook nog eens energiezuinig. Kortom: een hele fijne plek om te wonen. Met alles bij de hand!

Meer weten?
Kom op 15 september tussen 11.00 en 12.30 uur naar de informatiebijeenkomst en ontdek de nieuwe appartementen! Ze zijn te zien in de bovenzaal van Restaurant Klein Hartenstein, Utrechtseweg 226 in Oosterbeek. Er liggen brochures met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden voor je klaar. De mensen van Van Musscher & Sonneveld Makelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Tijdens de informatiebijeenkomst worden nog geen appartementen verkocht of opties verstrekt.