Home / Projecten / Ontwikkeling / Goudhof – Oss

Op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Oss ligt Goudhof. Het plan bestaat uit 87 appartementen en stadswoningen, uitgevoerd in een bijzondere architectuur: modern maar toch gemoedelijk door de mix van lichte en rode, bonte bakstenen.

De combinatie Goudmijnhof, bestaande uit Muller Bouw samen met twee andere bouwers, heeft de planontwikkeling, verkoop en realisatie van de woningen voor haar rekening genomen. De laatste woningen zijn momenteel in uitvoering, bestaande uit een appartementengebouw met 11 appartementen en 2 tweekappers.

Stad & Ontmoeten
Midden in de levendigheid van de stad biedt de Goudhof een oase van rust. Hier komt namelijk een bijzondere stadstuin. Een die het uitgangspunt Goudhof wel heel letterlijk neemt. Door de bomen met goudgele bladeren ontstaat een echte gouden binnentuin. Een tuin met volop mogelijkheden om even uit te rusten of om de buren te ontmoeten. Naast de ruimte van een eigen balkon of tuin hebben de bewoners van de Goudhof dus ook nog de beschikking over deze bijzondere binnenplaats.

Stad & Thuiskomen
Goudhof bestaat uit 5 afzonderlijke gebouwen. Het is dus zeker geen groot en massaal gebouw. Alle appartementen en woningen hebben ruime plattegronden en een doordachte indeling. Er is gebruik gemaakt van een bijzondere mix van rode en lichte steensoorten. Ook dat draagt bij aan de vriendelijke uitstraling van Goudhof. Het ronde gebouw markeert de entree en maakt Goudhof helemaal af. Aan de buitenzijden van het plan zijn ruimschoots parkeermogelijkheden. Het binnenhof met de tuin is geheel autovrij.

gerelateerde projecten