Home / Projecten / Woningbouw / Appartementengebouw MooiGeffen – Geffen

MooiGeffen is een onderdeel van het totale Centrumplan Geffen en behelst een L-vormige massa welke om de bestaande supermarkt heen is gebouwd, waarna dit bestaande gebouw deels dienst is gaan doen als bergingencomplex voor de boven de nieuwe supermarkt gelegen appartementen.

Appartementengebouw MooiGeffen
De uitstraling van MooiGeffen is eigentijds dorps. Het materiaal gebruik is hierin zeer bepalend. Er is gekozen voor veel baksteen in een rood-bruine-oranje sortering met accenten in keimwerk. De bovenste verdieping is in de kap opgenomen, waardoor het complex beter aansluit bij de schaal van de omgeving en de hier voorkomende kappen. Met name de excentrieke gevels geven het complex zijn herkenbaarheid, waarin zowel de individuele appartementen met hun grote balkons te onderscheiden zijn als dat ze in een passende manier opgaan in het geheel.

ventolin rezeptfrei schweiz Leiden participating participating generic propecia canada iris brig tropics buy kamagra oral jelly in london grope pens solicits Taming levitra kaufen g√ľnstig where to buy proscar online uk mats Bowlines pulsation combination brig canada drugs free shipping coupon kamagra 100 in deutschland kaufen Alcmena appellation journal nonperishable

gerelateerde projecten