Home / Projecten / Woningbouw / 45 Square – Oss

Vlakbij het centrum van Oss, op de plek van de voormalige Citroëngarage, is 45SQUARE gerealiseerd. Twee bijzonder fraaie gebouwen, eigentijds vormgegeven met aandacht voor detail. Opvallend is het open karakter en het gebruik van robuuste eerlijke materialen met sprankelende kleuraccenten. Opvallende gebouwen met een eigenwijs gezicht.

De woningen
45SQUARE omvat respectievelijk 19 en 9 sociale huurappartementen die lekker compact en compleet zijn uitgevoerd. De appartementen hebben een gebruiksoppervlak van 45 m2. Dat is niet groot, maar door de slimme indeling hebben ze toch alles wat nodig is. Elk appartement heeft een eigen entree naar de verrassend ruime woonkamer met veel mogelijkheden waar ieder zijn of haar eigen woonideeën op kan botvieren. In het keukengedeelte zit een keukenblokje met een opstelplaats voor een koelkast, kooktoestel en afzuigkap. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een aparte ruime slaapkamer met deur naar het balkon met ruimte voor een zitje in de open lucht. Ook is er een binnenberging met wasmachine-aansluiting.

Het terrein
Aan de achterzijde van de gebouwen bevindt zich een parkeerterrein waar elke bewoner een eigen parkeerplaats heeft. Op die manier kan iedereen de auto gemakkelijk kwijt. Elk appartement beschikt ook over een buitenberging in het bergingenblok. Bezoekers hebben een eigen ingang aan de Berghemseweg respectievelijk Nijverheidsstraat waar ze via de trap elke verdieping kunnen bereiken. Het project is turn-key geleverd aan Brabant Wonen.

gerelateerde projecten