Home / updates / Oijense Zij Noord in verkoop

In het mooie nieuwbouwplan Oijense Zij Noord, gelegen aan de noordrand van Oss en omgeven door groen en water, is het heerlijk wonen. Hier realiseert Muller Bouw in samenwerking met Bouwbedrijf Wagemakers 43 prachtige woningen in verschillende woningtypen waaronder 27 eengezinswoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 10 levensloopbestendige patiowoningen.

De woningen
De woningen zijn verdeeld over meerdere blokken. Een blok met 8 rij- en hoekwoningen ligt aan de oostzijde van het plan, evenals de 6 twee-onder-één-kapwoningen en de patiowoningen. De aan de westzijde gelegen blokken met 19 rij- en hoekwoningen liggen haaks op elkaar waardoor er een soort hofje ontstaat. In dit hofje en langs de toegangswegen zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig zodat je je auto fijn dichtbij je woning kunt parkeren. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin met achterom. De woningen liggen in een prachtige parkachtige omgeving. Bijna alle woningen hebben een mooi uitzicht op het groen en water.

Verkoopinformatie
Wil je ook graag wat meer weten over de rij- en hoekwoningen, de twee-onder-één-kapwoningen en/of de levensloopbestendige patiowoningen? Vraag dan meer informatie aan de makelaars van dit plan, Van der Krabben makelaardij (0412-632928, nieuwbouw@krabben.nl) of Van den Heuvel makelaars (0412-405022, nieuwbouw@vandenheuvel.nl), beiden gevestigd in Oss.