Home / updates / Laatste serie woningen in De Piekenhoef in verkoop

Nog even en nieuwbouwwijk Piekenhoef in Berghem is vol: zaterdag 3 november gaan de laatste woningen in deze wijk in de verkoop. Het gaat om diverse types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers die verrijzen in deze buurt aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin.

Gevarieerd aanbod
De keuze in deze laatste Piekenhoef-fase is ruim: er wordt een variatie aan hoek – en tussenwoningen gebouwd, zowel als tweekappers tot drie verschillende soorten patiobungalows. Alle woningen hebben standaard zonnepanelen en zijn daardoor energiezuinig.

Groene wijk
De wijk heeft een behoorlijk groen karakter met een centraal bospark, twee buurtparken en speelterreintjes. Wie het dan nog niet groen genoeg is, kan altijd nog zijn toevlucht zoeken tot de nabijgelegen natuurgebieden Herperduin en de Maashorst.

Informatiebijeenkomst
Tijdens een informatiebijeenkomst in de Berchplaats in Berghem op zaterdag 3 november worden de beschikbare woningen gepresenteerd door de makelaars van Van der Krabben en Van den Heuvel en kunnen alle vragen worden gesteld. Nieuwsgierig? Loop op 3 november tussen 11:00 en 12:00 uur binnen bij de Berchplaets in Berghem.

Nu al meer weten? Kijk op www.wonenindepiekenhoef.nl of volg ons op Twitter, Facebook en Instagram.