Home / updates / Jongeren Bedrijvendag

Voor de vierde keer heeft Muller Bouw deelgenomen aan de Lions Jongeren bedrijvendag.  Aan deze dag hebben circa 1.325 leerlingen en 107 bedrijven meegedaan en alle leerlingen hebben 3 bedrijven mogen bezoeken en meemaken. Bedrijven waar ze normaal gesproken niet zomaar komen.

Profielkeuze
Doel van deze dag is om de leerlingen een handje te helpen met hun definitieve profielkeuze. Daarnaast is dit voor Muller Bouw een mooie gelegenheid om de leerlingen te interesseren voor de bouwnijverheid èn kennis te laten maken met ons bedrijf. Want je weet maar nooit of de leerlingen later misschien nog eens terugdenken aan deze dag en voor een loopbaan kiezen bij Muller Bouw.

Geslaagde dag
Tijdens deze geslaagde Jongeren Bedrijvendag hebben wij drie groepen leerlingen wegwijs mogen maken in de wereld van de bouw en binnen ons bedrijf. Ze kregen eerst een korte rondleiding en mochten daarna zelf aan de slag in onze werkplaats. Hopelijk heeft dit een bijdrage geleverd aan het maken van de juiste studiekeuze. Wij zijn volgend jaar in ieder geval weer van de partij!