Home / updates / Hoofdsponsorschap HVCH verlengd

Al zes seizoenen lang prijkt naam en logo van Muller Bouw op de shirts van het eerste elftal van voetbalvereniging HVCH uit Heesch en daar komen nog twee seizoenen bij. Net als voor veel andere amateur sportverenigingen zijn de afgelopen ‘Corona’-jaren ook voor HVCH erg lastig geweest. Mede daarom is besloten om het hoofdsponsorschap nog eens met twee jaar te verlengen tot medio 2023.

Sponsoren vanuit betrokkenheid
Muller Bouw is een familiebedrijf met een sterke verankering in de regio en dat betekent onder andere dat het verenigingsleven een warm hart wordt toegedragen en op steun kan rekenen. “Wij zijn er trots op om hoofdsponsor te mogen zijn van een mooie club als HVCH. De gevoelens en betrokkenheid bij HVCH zijn extra sterk vanwege het feit dat zowel Rob als Wim actief lid zijn geweest. Wim heeft in alle jeugdselecties gespeeld en Rob heeft zelfs het eerste elftal gehaald.”

Officieel tintje
De verlenging van het hoofdsponsorschap werd op 17 oktober officieel bekend gemaakt. Naast Rob en Wim Muller waren ook Anthonie van Bakel van Van Bakel Elektro en Harold van Munster van Van Munster Recyclers aanwezig als respectievelijk rugsponsor van het eerste elftal en hoofdsponsor van de jeugd. Op de foto zijn de heren te zien samen met twee spelers van het eerste elftal die de reclameuitingen op hun shirt tonen.

Wedstrijd
Na het officiƫle gedeelte waren de aanwezigen getuige van een leuke wedstijd waar vooraf wel met enige zorg naartoe werd geleefd. Tegenstander FC Eindhoven had namelijk alle wedstrijden tot dan toe gewonnen en een indrukwekkend doelsaldo opgebouwd. HVCH liet zich echter niet van de wijs brengen en won de wedstrijd met maar liefst 3-0.