Home / updates / Hartje Brandevoort

In maart starten wij met de bouw van 35 eengezinswoningen en 28 appartementen in Brandevoort in opdracht van Ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort V.O.F. Het is een bijzonder project in De Veste van Brandevoort waar drie verschillende architecten bureaus aan hebben samengewerkt.

Brandevoort
Typerend voor Brandevoort is de opzet van een traditioneel dorp: een centraal gelegen kern (De Veste), vormgegeven als een vestingstadje waar verdichting van de bebouwing is toegepast. Hierdoor wordt contact tussen bewoners en werknemers in de gebouwen bevorderd. Rondom De Veste zijn diverse woonplannen gerealiseerd en nog te realiseren. Door de positionering van de verschillende woonwijken ben je nooit ver verwijderd van alle faciliteiten die Brandevoort rijk is.

De woningen
Verschillende woningtypen vind je terug in het nieuwbouwplan Hartje Brandevoort. Ruime stadswoningen met ruimte voor een werkkamer, eengezinswoningen met een heerlijke tuin en appartementen. Alle woningen hebben een eigen identiteit en uitstraling.