Home / updates / Doing business with Muller Bouw

Mede dankzij enkele goede relaties hebben wij ‘Doing business with Muller Bouw’ kunnen maken, een magazine over ondernemend samenwerken.

De bouw is een dynamische bedrijfstak die voor grote uitdagingen staat. Zo is onlangs is het Klimaatakkoord gepresenteerd wat grote gevolgen zal hebben voor de woningmarkt. Dat vraagt om flexibiliteit en innovatief vermogen van de bedrijven die actief zijn in deze bedrijfstak.

In het magazine Doing business with Muller Bouw geven wij informatie over de ontwikkelingen binnen ons 90-jarig bedrijf en onze zakelijke partnerships. Verder staan er interviews in met enkele goede relaties/opdrachtgevers en partners. Op deze manier geven wij een kijkje in onze strategie, cultuur en bedrijfsvoering.

Muller Bouw is tijdens haar 90-jarig bestaan uitgegroeid tot een modern en solide bouwbedrijf dat klaar is voor de toekomst. Onze medewerkers werken dagelijks met passie en inzet voor onze opdrachtgevers aan de realisatie van mooie en uiteenlopende projecten. En daar zijn wij trots op.

Als u het magazine wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen via (0412) 63 88 55. De digitale versie van het magazine is te bekijken met de volgende link: https://doingbusinesswith.goomedia.nl/muller-bouw#!/home