Home / updates / Aankoop locatie Elkerliek ziekenhuis Deurne

De combinatie BL Huisvesting, Muller Bouw en Wagemakers Bouw en Ontwikkeling hebben de locatie van het Elkerliek ziekenhuis in Deurne aangekocht.

Het toekomstplan voor deze unieke plek omvat onder meer een kleinschaligere dependance van Elkerliek. Rondom dit nieuwe medische centrum zullen circa 175 tot 200 appartementen en woningen worden gerealiseerd, in alle segmenten en prijsklassen. Het plan moet een verbinding te maken met het nabijgelegen centrum van Deurne.

“Dit is een mijlpaal voor ons en voor de gemeenschap van Deurne”, verklaart de combinatie BL Huisvesting, Muller Bouw en Wagemakers Bouw en Ontwikkeling. “We zijn verheugd om een duurzame bijdrage te leveren aan de toekomst van Elkerliek, aan die van onze ondernemingen en aan die van de inwoners van Deurne.”

Stedenbouwkundige visie en samenwerking
Het ontwikkelingsproces begint met het vormgeven van een stedenbouwkundige visie voor het gebied, waarbij nauw zal worden samengewerkt met de gemeente Deurne. In een vroegtijdig stadium zal ook de omgeving betrokken worden bij de plannen. “De komende jaren zullen wij met zorg en toewijding de ontwikkelingen ter hand nemen, met als doel een levendige, inclusieve gemeenschap te creëren waar mensen zich thuis voelen en gedijen”, aldus de combinatie.